☎ 06-41649542
✉ r.feenstra@klussenier.nl
Home » Diensten

Diensten

Bent u op zoek naar een professioneel klussenbedrijf, dat uw benodigde werkzaamheden verzorgt? De Klussenier Richard Feenstra is een vertrouwd adres voor al uw klussen in en rond uw huis of bedrijf. U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook mijn doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde verbouwingswerkzaamheden. Ik streef ernaar om al mijn werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. Dat sluit uitstekend aan bij mijn praktijkervaring. Mijn kennis stel ik graag beschikbaar voor klanten die méér zoeken dan alleen iemand die de verbouwing uitvoert. Zo kunt u bij mij terecht voor deskundig advies en ik denk graag met u mee. Ik verzorg een verbouwing van A tot Z geheel volgens de offerte.

U kunt mij benaderen voor de kleinere klussen en reparatie of onderhoud aan uw woning of bedrijfspand. Maar ik kan u ook perfect bedienen voor een grotere verbouwing zoals het plaatsen van badkamers, dakkapellen, keukens, uitbouwen, dakramen, isolatie, kozijnen, ramen, deuren, epdm dakbedekking, timmer- en tegelwerk.

Wilt u nader kennismaken met mijn bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, of brief contact met mij op te nemen. Ik zal hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.