☎ 06-41649542
✉ r.feenstra@klussenier.nl
Home » Mijn Bedrijf

Mijn Bedrijf

Ik ben Richard Feenstra en samen met mijn gezin woon ik in Bovensmilde. Sinds april 2011 ben ik mijn eigen klussenbedrijf gestart als De Klussenier Richard Feenstra en beschikbaar voor al uw klussen in en om uw woning.

Klussen is mijn lust en mijn leven. Na een bouwkundige opleiding heb ik een schat aan ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Ik heb gewerkt voor kleine en middelgrote aannemingsbedrijven waar ik alle voorkomende bouw en verbouwen werkzaamheden uit heb gevoerd. Daarna heb ik gewerkt voor een  toonaangevend decoratiebedrijf waar ik o.a. het meest veelzijdige timmerwerk verzorgde.

Toen ik nog in loondienst werkte, was ik vastbesloten om mijn aannemerspapieren te behalen alleen werd mijn werk destijds overschaduwd door de recessie in de bouw. Net toen ik de beslissing nam om in de boeken te duiken, bleek dat ik de tocht naar het UWV moest maken. Mijn baas had geen werk meer. Mijn plan om voor de aannemerspapieren te gaan studeren heb ik in de ijskast geparkeerd en ik heb ervoor gekozen om mijn eigen klussenbedrijf als De Klussenier te starten.

Door mijn jarenlange ervaring met verbouwen kan ik het gat tussen de aannemer en de klusjesman opvullen. Zo kunt u bijvoorbeeld bij mij terecht voor de installatie van een complete badkamer of keuken, epdm dakbedekking, isolatiewerk, het plaatsen van een dakkapel of dakraam. Als allround timmerman draai ik mijn hand natuurlijk niet om voor het plaatsen van kozijnen, ramen en deuren het netjes aftimmeren van een dakraam of voor het maken van een kledingkast. Op het gebied van houtbewerking is alles mogelijk. Op maat gemaakte kasten, het leggen van vloeren, aftimmeren of het maken van kozijnen, ramen en deuren behoort ook tot de mogelijkheden. De afwerking voor alle werkzaamheden neem ik ook voor mij rekening. Ik verzorg de verbouwing of klus vanaf de aanvraag tot en met de oplevering, zo heeft u maar één aanspreekpunt.

Ik voorzie u graag van deskundig advies en ik denk graag met u mee. Als Klussenier heb ik de mogelijkheid om u mee te nemen naar toonzalen bij leveranciers. U ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Op geleverde werkzaamheden ontvangt u 12 maanden garantie. Zoals alle Klusseniers ben ik aangesloten bij de Calamiteiten Fonds De Klussenier welke beschikt over een onafhankelijke Geschillencommissie.

Mijn kennis stel ik graag beschikbaar voor klanten die méér zoeken dan alleen een klussenbedrijf dat de verbouwing uitvoert. Ik regel een complete verbouwing van A tot Z volgens afspraak!
Graag tot ziens.