☎ 06-41649542
✉ r.feenstra@klussenier.nl
Home » Referenties

Referenties

U bent van harte uitgenodigd om in een reactie uw referentie over mij te plaatsen. U kunt dat doen door de contactpagina in te vullen met de bijbehorende referentie deze zal dan z.s.m. worden geplaatst.
 
 

Fam. Vos, Assen. Renovatie 2x toilet en update badkamer. aug. 2017
 
Wij wilden onze toiletten en badkamer laten renoveren. Vroegen hiervoor offertes aan.
Onze keus viel op Richard Feenstra. Een deskundig vakman en adviseur met prettige tariefstelling.
Het resultaat van de renovatie is geweldig. De nette manier van werken, de adviezen e.d. hebben indruk op ons gemaakt. We kregen veel reacties van kennissen en familie op het eindresultaat.
Richard, hartelijk dank voor jouw inzet.
Van harte bij iedereen aanbevolen
We hopen dat je nog veel van deze projecten mag doen.
 
 

Fam. Visser, Zuidlaren. Renovatie badkamer. juni. 2017
 
Wij zijn zeer content met het geleverde werk. Prima samenwerking. Geen enkele overlast door de werkzaamheden. En een plaatje als resultaat. Aanbevolen!
 
 
badkamer verbouwing Groningen
 
Fam. Pomstra, Groningen. Renovatie badkamer. april. 2017
 
In mei 2017 hebben wij onze badkamer laten vernieuwen door Richard Feenstra.
Gelijk bij het eerste contact met Richard klikte het, hij kwam zeer rustig en vakbekwaam over.
Ook de door hem gemaakte gespecificeerde offerte kwam zeer professioneel over.
Na meerdere offertes te hebben gekregen, was onze keuze op Richard gevallen, waarbij de keuze niet alleen prijstechnisch was.

Bij aanvang van de klus, werd gelijk de looproute naar de badkamer, gang, trap en overloop voorzien van een plak vilt bescherming, zodat hier geen schade of vuil kon ontstaan.
Waar met name mijn vrouw bang voor was, stof door installatiewerkzaamheden,  was achteraf volledig onnodig gezien de zeer professionele stof afzuig apparatuur die Richard gebruikt.

Ook de verdere installatie werkzaamheden, het tegelwerk van zowel de vloer als de wanden, de  montage van het plafond en verlichting en de het plaatsen van het door ons gekochte sanitair is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Waarbij hij niet schroomt om ook met leuke en goede ideeën te komen, iets waar wij uiteraard heel blij mee waren.

Kortom,

Heeft U plannen om uw badkamer of een andere klus te laten uitvoeren, kunnen wij Richard te zeerste aanbevelen. De volgende klus bij ons ( Toilet ruimte) hebben wij inmiddels al aangevraagd.

Tot slot,

In de mail na onze opdracht verstrekking,  Stond letterlijk “we maken d’r iets moois van”.
Richard dat is je 100% gelukt, waarvoor nog hartelijk dank.

Groningen 11-05-2017,
Roel en Prisca Pomstra
 
 
Badkamerverbouwing Bovensmilde
 
Fam. Verschoor, Bovensmilde. Renovatie badkamer en toilet. juli. 2016
 
Kijk, dat is een topklusser! Richard heeft bij ons de badkamer en het toilet prachtig gerenoveerd. Richard werkt rustig, netjes, degelijk, punctueel en denkt daar naast ook mee over de beste oplossing. Wanneer er iets is en er een foutje wordt gemaakt luister hij aandachtig en lost hij dat zelf prima op.
 
 
badkamerverbouwing Assen
 
Fam. Pasveer, Assen. Renovatie badkamer. Aug. 2015
 
Richard heeft bij ons een geheel nieuwe badkamer geplaatst. Wij hebben Richard leren kennen als een prettig, rustig persoon die zeer netjes werkt en professioneel vakwerk aflevert! Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en kunnen Richard bij iedereen aanbevelen!
 
 
Tegelvloer Haren
 
Fam. Jager. Haren. Tegelvloer benedenverdieping nieuwbouwwoning. Nov. 2014
 
Via de leverancier van de tegels kwamen wij in contact met Richard. Hij zou netjes en precies werken tegen een betaalbare prijs.
Dat klopt, de vloer ligt er mooi strak in en alles is netjes afgewerkt.
Het was ook precies goed ingemeten, want er was geen tegel meer over.
Als we weer een klus hebben, nemen we zeker weer contact op met Richard.
 
 
Renovatie Badkamer Assen
 
Fam. Koers. Assen. Diverse werkzaamheden. maart 2014
 
Vorig jaar heeft Richard prima werk geleverd bij het verbouwen van toilet en hal. Voor het vernieuwen van de badkamer was de keus dus niet moeilijk. Na ruim twee weken zag de badkamer er prachtig uit. Goed tegelwerk, kijkt hoe de tegels geplaatst worden zodat wand en vloertegels op elkaar aansluiten. Ook de twee nissen in doucheruimte geven z’n vakmanschap weer. Richard werkt zorgvuldig en netjes, aan het eind van de werkdag is de trap weer schoon en het afval is verzameld.  Als er na het oplevering nog iets, is in een afspraak zo gemaakt en het probleem verholpen.
 
 
verbouwing badkamer
 
 
Fam. Blaauw. Assen. Renovatie toilet. Jan, 2014.

 
Al lange tijd zaten we erover te dubben om onze badkamer te laten renoveren. Maar we zagen er als een berg tegen op. Al dat stof en die rommel; niet in je eigen huis kunnen douchen.
Begin dit jaar (2014) zou het dan toch gebeuren. De klus zou door Richard worden gedaan, de offerte was zeer concurrerend.  Voordat hij met de badkamer begon plakte hij eerst de trap en de vloeren af.
Richard is een rustige, harde werker die zijn vak goed verstaat. Elke dag werd voor zover mogelijk alles netjes opgeruimd achtergelaten. We zijn zeer tevreden met het resultaat en laten onze nieuwe badkamer dan ook wat graag door anderen bewonderen. We hebben geen grote klussen meer maar anders zouden we zeker Richard vragen.

 
 
renovatie, renoveren, klussenbedrijf, klusbedrijf, verbouwing, verbouwen, badkamer, tegelwerk, Groningen, Assen, Bovensmilde, Smilde.
 
Fam. Bakker. Assen. Gedeeltelijke renovatie badkamer en zolderverbouwing. Okt, 2013.
 
Richard heeft naar volle tevredenheid de klussen bij ons geklaard. Hij werkt heel netjes, alle dagen netjes alles opgeruimd, relatief weinig rommel hierdoor. De badkamer is heel netjes gedaan, onverwachte dingen worden na overleg prima opgelost. Het tegel- en kitwerk is echt keurig.
 
 
keuken tegelwerk Hoogersmilde
 
Fam. Vergeer. Hoogersmilde. Voorbereidingen keuken, verkleinen bijkeuken voor nieuwe badkamer. Juni 2013.
 
Na een offerte die vlug bij ons binnen was, is Richard begonnen met de verbouwing. Hij is zeer vakkundig en van alle markten thuis. Vooral bij het tegelwerk in de douche is echt vakmanschap geleverd. De afzuiger in de badkamer waren we vergeten en hij loste dit voor ons op. Geen enkel probleem. Richard ruimt elke dag zijn eigen rommel op. Wij zijn heel blij met wat Richard bij ons heeft gedaan, wij kunnen Richard echt bij u aanbevelen.

Voor de volgende klus bij ons, word Richard zeker weer gevraagd.
 
 
renovatie, renoveren, klussenbedrijf, klusbedrijf, verbouwing, verbouwen, badkamer, tegelwerk, Groningen, Assen, Bovensmilde, Smilde.
 
Dhr. Buitenhuis, Groningen. Renovatie badkamer. Mei 2013
 
Mijn badkamer moest nodig gerenoveerd worden maar zelf ben ik niet zo handig en ik hikte wat aan tegen de kosten van een “badkamerspecialist”. Na een bezoekje aan Sanidirect om wat spullen uit te zoeken kon ik aan de hand van hun lijstje met klusbedrijven op zoek naar een geschikte partij.
Voor mij was het al snel duidelijk dat Richard de klus zou gaan doen, de professionele manier waarop hij te werk gaat in het voortraject en de heldere offerte gaven hem de klus! Ik moest wel iets langer wachten dan ik gehoopt had maar dat moest dan maar.

Richard is bijna 2 weken bezig geweest in mijn huis en gelukkig was ik door werk aan een andere locatie gebonden. Na 2 weken was het resultaat geweldig! Niks dan lof over het project en de nazorg was ook uitstekend.

Ik kan hem dus van harte aanbevelen!
 
 
renovatie, renoveren, klussenbedrijf, klusbedrijf, verbouwing, verbouwen, badkamer, tegelwerk, Groningen, Assen, Bovensmilde, Smilde.
 
 
Fam Holterman, Bovensmilde. Renovatie Badkamer, Schilderwerk woning. Augustus 2012.
 
Richard heeft bij ons het hele huis geschilderd en afgelopen jaar een nieuwe badkamer geplaatst. Levert goed werk af voor een schappelijke prijs en is nog een heel aardige vent ook!
 
 
renovatie, renoveren, klussenbedrijf, klusbedrijf, verbouwing, verbouwen, badkamer, tegelwerk, Groningen, Assen, Bovensmilde, Smilde.
 
Fam. Kunstt. Assen. tegelwerk, sanitair en schilder werkzaamheden. Maart, April, Augustus 2012

 
Wij hebben Richard sinds begin 2012 voor een aantal klussen in en rond huis ingeschakeld. Wat ons daarbij opvalt is dat zijn offertes snel binnen zijn en scherp geprijsd. Bij de uitvoering van de offerte kunnen wij stellen dat snelheid, zorgvuldigheid kwaliteiten zijn die Richard met zich meebrengt. Bovenal is Richard een aangenaam en betrouwbaar mens; wij bevelen hem van harte aan!
 
 
renovatie, renoveren, klussenbedrijf, klusbedrijf, verbouwing, verbouwen, badkamer, tegelwerk, Groningen, Assen, Bovensmilde, Smilde.Fam. Weijer. Bovensmilde. verbouwing bijkeuken. Mei 2012

De renovatie van onze bijkeuken, en o.a. de aanleg van 2 buitenkranen en het vervangen van de inbouwkoelkast in de keuken, is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Prima afwerking. We genieten er nog elke dag van.
 
 
renovatie, renoveren, klussenbedrijf, klusbedrijf, verbouwing, verbouwen, badkamer, tegelwerk, Groningen, Assen, Bovensmilde, Smilde.
 
Dhr. Kant. Bovensmilde. Overkapping + schutting     April 2012
 
Na de offerte ging Richard aan de slag. Hij werkt op een traditionele manier en is flexibel voor wat betreft tussentijdse wijzigingen.
Ik kan hem bij U aanbevelen.
 
 
renovatie, renoveren, klussenbedrijf, klusbedrijf, verbouwing, verbouwen, badkamer, tegelwerk, Groningen, Assen, Bovensmilde, Smilde.
 
Fam. Ridder. Groningen. Renovatie badkamer.    Februari 2012
 
Richard heeft prima meegedacht met de verbouw van onze badkamer. Hij loste ook problemen met de leveranciers goed op en was zelf ook flexibel in het aanpassen van zijn planning. Zijn tegelwerk is vakmanschap met mooi doorlopende voeglijnen, een goede vlakverdeling en mooie verkantingen.
 
 
Velux-Logo
 
 
Fam. Christoffer. Assen. Velux dakramen en Solatube.     September 2011
 
Richard heeft bij ons 4 Velux dakramen geplaatst en een Solartube. We zijn tevreden over het werk dat hij heeft uitgevoerd. Hij heeft volgens planning gewerkt, alles netjes geïnstalleerd en afgewerkt en na afloop van de werkzaamheden alle rommel opgeruimd. Al met al zijn we tevreden over zijn werk en zouden hem zeker voor een vervolgklus vragen.
 
 
renovatie, renoveren, klussenbedrijf, klusbedrijf, verbouwing, verbouwen, badkamer, tegelwerk, Groningen, Assen, Bovensmilde, Smilde.
 
 
Fam. van Gool. Uitbouw bijkeuken.    Augustus 2011
 
Wij hebben door Richard een bijkeuken laten bouwen. Dit is naar volle tevredenheid gedaan. Richard werkt netjes en doet alles in overleg. Je hebt volledige inspraak ook tijdens het bouwen. We waren vergeten om een afvoer voor de afzuiger te vragen. Dit was voor hem geen probleem en deze werd alsnog gewoon gemaakt. We zijn erg blij met de nieuwe bijkeuken en kunnen daarom de Klussenier Richard Feenstra bij iedereen aanbevelen.