☎ 06-41649542
✉ info@feenstrabadkamers.nl
Home » Diensten

Diensten

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, dat uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Feenstra badkamers is een vertrouwd adres voor de renovatie van uw badkamer en alles daar omheen. U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook mijn doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde verbouwingswerkzaamheden. Ik streef ernaar om al mijn werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. Dat sluit uitstekend aan bij mijn praktijkervaring. Mijn kennis stel ik graag beschikbaar voor klanten die méér zoeken dan alleen iemand die de verbouwing uitvoert. Zo kunt u bij mij terecht voor deskundig advies en ik denk graag met u mee. Ik verzorg een verbouwing van A tot Z geheel volgens de offerte.

U kunt mij benaderen voor de renovatie van uw badkamer, van de kleine badkamer tot de grote. Van een basic badkamer tot de luxe badkamer helemaal geen probleem. Een badkamer in een bestaande slaapkamer, de badkamer vergroten, een dakraam of zelfs een dakkapel om de badkamer te vergroten dat kan allemaal! Bij 1 bedrijf met 1 aanspreekpunt 1 offerte en over het algemeen met 1 persoon over de vloer… De Klussenier Richard Feenstra.

Wilt u nader kennismaken met mijn bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, of brief contact met mij op te nemen. Ik zal hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.