☎ 06-41649542
✉ info@feenstrabadkamers.nl
Home » Diensten » Tegelwerk

Tegelwerk

Tegelwerk is een van de specialiteiten van Feenstra badkamers.<img src=ïmages/tegelwerk.jpg"alt="klus tegels klussen Assen Smilde"/> Of het nu gaat om badkamers, toiletten, keuken of de plavuizen in de woonkamer hij kan u met zijn ervaring optimaal adviseren. Met zijn praktijkervaring kan hij u ideeën aan de hand doen die het resultaat er nog beter laten uitzien.

Vandaar de tip om als u plannen heeft, vooraf contact met Feenstra badkamers op te nemen. Wanneer u de tegels al gekocht heeft, kan dat een optimaal resultaat danig in de weg zitten. Feenstra badkamers heeft de adressen waar u de keuze krijgt uit een uitgelezen assortiment. Uiteindelijk zullen die contacten een veel beter eindresultaat opleveren dan wanneer u zelf bij een bouwmarkt een partijtje tegels op de kop tikt.

En natuurlijk op al het tegelwerk volledige garantie!

Feenstra badkamers is onder andere beschikbaar in:

Assen, Appelscha, Beilen,  Norg, Veenhuizen, Smilde, Bovensmilde, Hijkersmilde,  Hoogersmilde, Diever,  Oranje, Pesse, Paterswolde, Oosterwolde, Vries, Westerbork, Ravenswoud, Roden,  Rolde , Gieten, Glimmen, Groningen, Tynaarlo, Zwiggelte Zuidlaren, Haren, enzovoorts.