☎ 06-41649542
✉ info@feenstrabadkamers.nl
Home » Mijn Bedrijf

Mijn Bedrijf

Ik ben Richard Feenstra en samen met mijn gezin woon ik in Bovensmilde. Sinds april 2011 ben ik mijn eigen klussenbedrijf gestart als De Klussenier Richard Feenstra en beschikbaar voor al uw klussen in en om uw woning.

Klussen is mijn lust en mijn leven. Na een bouwkundige opleiding heb ik een schat aan ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Ik heb gewerkt voor kleine en middelgrote aannemingsbedrijven waar ik alle voorkomende bouw en verbouwen werkzaamheden uit heb gevoerd. Daarna heb ik gewerkt voor een  toonaangevend decoratiebedrijf waar ik o.a. het meest veelzijdige timmerwerk verzorgde.

Toen ik nog in loondienst werkte, was ik vastbesloten om mijn aannemerspapieren te behalen alleen werd mijn werk destijds overschaduwd door de recessie in de bouw. Net toen ik de beslissing nam om in de boeken te duiken, bleek dat ik de tocht naar het UWV moest maken. Mijn baas had geen werk meer. Mijn plan om voor de aannemerspapieren te gaan studeren heb ik in de ijskast geparkeerd en ik heb ervoor gekozen om mijn eigen klussenbedrijf als De Klussenier te starten.

Door mijn jarenlange ervaring met verbouwen kan ik het gat tussen de aannemer en de klusjesman opvullen. Na 10 jaar heb ik mij als De Klussenier Richard Feenstra bezig gehouden met de veelzijdigheid van het klussenbedrijf. De specialisatie is in de jaren gegaan naar de badkamers. Om mij nog verder te kunnen neerzetten als specialist op badkamer gebied heb ik de werkzaamheden nu helemaal toegepast op de badkamer. Alle andere werkzaamheden worden bijzaak te combineren met en badkamer verbouwing. Zoals de nieuwe badkamer plaatsen in de huidige slaapkamer of berging. Een badkamer voorzien van een Velux dakraam of misschien wel een dakkapel om zo de ruimte en het daglicht te vergroten. Zo komt u terecht bij 1 partij die u alles uit handen neemt, waarbij u 1 aanspreek punt heeft.

1 April 2021 is de naamswijziging een feit! Voortaan kunt u mij vinden als Feenstra badkamers. De specialist voor de verbouwing van uw badkamer.

Met een nieuw logo, nieuwe bestickering op de bus en een volledig nieuwe website een vertrouwd bedrijf in een nieuw jasje. voor meer informatie: 

www.feenstrabadkamers.nl

Mijn kennis stel ik graag beschikbaar voor klanten die méér zoeken dan alleen een bedrijf dat de verbouwing uitvoert. Ik regel een complete verbouwing van A tot Z volgens afspraak!

Graag tot ziens.